Overslaan en naar de inhoud gaan
CO2 meting met sensoren

Meten van de luchtkwaliteit met CO2 meters (Update)

 

Zorg voor een veilig en gezond binnenklimaat voor uzelf en uw collega’s. Krijg een eenvoudige melding wanneer je moet extra ventileren of laat de ventilatie automatisch opstarten. Nog beter is de binnenluchtkwaliteit continu op te volgen voor een 100% veilige werkomgeving.

 

Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid

Goed ventileren is noodzakelijk voor een gezond binnenklimaat. Het helpt ook om de overdracht van virussen zoals COVID-19, te beperken. Het is een feit dat de verspreiding van het coronavirus via aerosolen een belangrijke rol speelt in de overdracht.

Wil je alles te weten komen over ventilatie en het belang van een goede luchtkwaliteit? Bekijk dan nu deze informatievideo van de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid.

https://www.youtube.com/watch?v=7X4eQ53XBng

 

Inzicht in de luchtkwaliteit van uw werkomgeving

Met Energy Design kunnen we via het plaatsen van onze mobiele meeteenheid met CO2 sensoren inzicht verschaffen in de luchtkwaliteit. Tijdens deze meetcampagne kan u alle meetwaarden online opvolgen en wordt er automatisch een alarm(email) gegenereerd bij overschrijding van 800ppm.

Ook bieden wij CO2 sensoren voor permanente opstelling aan. Via een eenvoudige display op deze sensor kan een waarschuwing (oranje licht) worden gegeven zodra het CO2-peil hoger is dan 800 ppm en een alarmsignaal (rood licht) zodra de drempel van 1000 ppm wordt overschreden.

 

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Figuur toont het overschrijden van de alarmdrempel voor CO2 bewaking in een werkomgeving. De data wordt via een mobiele meeteenheid uitgelezen en is online consulteerbaar.

Ook nood aan een gedetailleerd inzicht in het gezondheidsniveau in jouw werkomgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op, om jouw project te bespreken of download onze infobrochure en prijslijst van de CO2 sensoren voor meer informatie.

CO2 sens meting

 

Bel mij

Contact

Indicates required field

Laat hier jouw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.