Overslaan en naar de inhoud gaan

Energiemetingen

 

Meten is weten. Energiemetingen vormen de basis voor uw besparingen en rentabiliteitsanalyses. U kan verschillende dingen gaan meten en optimaliseren. Wilt u bijvoorbeeld energieverbruik, temperatuur, C02 of productieparameters meten? Dan bent u bij Energy Design aan het juiste adres!

Wij zijn namelijk dé specialist in het snel opzetten van meetcampagnes. Dit doen we met onze Mobiele Meeteenheid, een product dat we zelf ontwikkelden. De Mobiele Meeteenheid is een flexibele, draadloze oplossing en is ook compatibel met de vast opgestelde meters. 

Op de resultaten van onze metingen moet u niet lang wachten. Meteen na installatie van de Mobiele Meeteenheid, komen de analyses en rapporten online. 

Kiezen voor Energy Design is kiezen voor een totaaloplossing. We installeren de slimme meters, configureren de software en zorgen voor een automatische rapportering.

Meetapparatuur

Beschikbare draadloze sensoren

We bieden verschillende soorten sensoren aan voor uw energiemeting. Zo hebben we sensoren voor elektriciteit, temperatuur, vochtigheid, CO2, pulstelling, analoge en digitale ingangen en nog veel meer!
 

Bekijk het volledige productaanbod

 

Prijzen 

Een Mobiele Meeteenheid inclusief 3 meetsensoren wordt verhuurd vanaf €300/week (excl. Installatie)

Meer info over onze prijzen of een gratis, vrijblijvende offerte?
 

Contacteer ons

 

Bel mij

Contact

Indicates required field

Laat hier jouw telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.